Oefentherapie Cesar

 Lobede verandert in Geuzenwaard en wordt

per 1-1-2020 vervangen door 2 nieuwe

websites:


geuzenwaard.onzehuisartsen.nl

 en


gelderseilandleeft

PRAKTIJK VOOR OEFENTHERAPIE CESAR EN SLAAPOEFENTHERAPIE

Adres- en contactgegevens

De praktijk is gevestigd in gezondheidscentrum Lobede
adres: Markt 5 , 6915 AH Lobith
Tel. 06 2231 3137

Email a.doezejager@gmail.com

De praktijk is doorgaans geopend op:
maandag van 11.00u tot 18.00u
donderdag van 12.00u tot 18.00u
vrijdag van 12.00u tot 18.00u

In overleg is behandeling na 18.00 u ook mogelijk.

Telefonisch is de praktijk ook bereikbaar op deze tijdstippen. Daarnaast kan altijd de voicemail worden ingesproken, waarna er zo snel mogelijk wordt teruggebeld.

Behandeling is volgens afspraak, mét of zonder verwijzing van huisarts of specialist.

Vergoeding
Oefentherapie Cesar wordt vaak grotendeels, of zelfs volledig vergoed door uw zorgverzekering, meestal uit uw aanvullende verzekering. Dit komt dan niet ten laste van uw verplichte eigen risico. De praktijk heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Anita

 

 

Even voorstellen
Mijn naam is Anita Doezejager. Ik werk sinds 1997 als oefentherapeut Cesar in Lobede. Ik ben geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Dit betekent dat wordt voldaan aan diverse eisen, zoals een verzorgde praktijkruimte en het regelmatig volgen van cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Hiermee is de deskundigheid en professionaliteit gegarandeerd.


Wat is oefentherapie Cesar
Mensen staan, zitten, lopen, bukken en ademen en dit gebeurt meestal onbewust. Zo ontwikkelt iedereen zijn eigen houdings- en bewegingsgewoonten, soms ook veroorzaakt door een bepaalde aandoening. Maar niet al die gewoonten zijn goed voor het lichaam. Op deze manier kunnen diverse klachten ontstaan of in stand gehouden worden. Oefentherapie richt zich op het opheffen, verminderen of voorkomen van deze klachten, of op het leren omgaan hiermee.

Ook kan oefentherapie Cesar u helpen bij bepaalde spannings- of stressklachten, zoals vermoeidheid, hoofdpijn, benauwdheid, duizeligheid of slaapproblemen.

De therapeut leert u uw klachten te begrijpen en vervolgens actief aan te pakken. Er wordt samen met u een behandelplan opgesteld, met voor u specifieke oefeningen en adviezen. Met als resultaat een hersteld vertrouwen in uw lichaam en een gezond bewegingsgedrag dat (nieuwe) klachten in de toekomst voorkomt.

Iedereen krijgt gegarandeerd een intensieve begeleiding en een behandeling op maat, waarin rekening wordt gehouden met zijn of haar persoonlijke wensen, mogelijkheden en beperkingen. De behandeling wordt toegespitst op de dagelijkse bezigheden, zoals werk, sport, hobby's en zorgtaken.

Ervaringen van patiënten, maar ook diverse onderzoeken, wijzen uit dat met oefentherapie Cesar vaak zeer goede resultaten worden behaald.

Slaapoefentherapie

Wanneer u slaapproblemen heeft, kunt u met behulp van praktische tips en oefeningen de nachtrust verbeteren en weer grip op de slaap krijgen. Dit geldt voor volwassenen, ouderen en kinderen en ook bijvoorbeeld bij overgangsklachten, chronische pijn, Parkinson of kanker. 

 

Aan huis ook mogelijk

Behandelingen vinden normaal gesproken plaats in de oefenruimte in gezondheidscentrum Lobede. Wanneer u slecht ter been bent, is therapie aan huis ook mogelijk.

Veel voorkomende klachten, waarmee u terecht kunt bij de oefentherapie Cesar


• rugklachten
• nek-schouderklachten
• spanningshoofdpijn 
• spanningsklachten, stress, burnout
• bekkenklachten
• werkgerelateerde klachten (ook RSI /CANS)
• houdings- en bewegingsafwijkingen
• hyperventilatie
• hernia
• ischias
• artrose
• scoliose
• ziekte van Scheuermann
• stressincontinentie

Voor verdere, algemene, informatie kunt u terecht op www.oefentherapeut.nl

    

Homepage -> Oefentherapie Cesar