Onze praktijk is open voor nieuwe patiënten uit de dorpen Lobith, Tolkamer en Spijk. Patiënten van Herwen, Aerdt en Pannerden moeten in principe hun huisarts daar nemen.
Wij stellen het zeer op prijs als u langs komt voor een kennismakingsgesprek alvorens u een gezondheids- of medisch probleem presenteert.
 
Aanmelden nieuwe patiënten:
 
Nieuwe patiënten kunnen zich aanmelden door het onderstaande pdf-formulier te downloaden en uit te printen. Om u zo snel mogelijk goed van dienst te kunnen zijn vragen wij u het aanmeldformulier volledig in te vullen en te ondertekenen, voor iedere in te schrijven patiënt één i.v.m de individuele medische voorgeschiedenis en medicijngebruik.

Sinds 2008 zijn de huisartsen verplicht de identiteit vast te stellen van de patient die zorg nodig heeft. Daarom moeten alle nieuwe patienten die zich inschrijven een kopie van een geldig rijbewijs /identiteitskaart/ paspoort en zorgpas bij hun inschrijving overleggen. 

Aanmeldformulier nieuwe patienten

(1) Mobiel nr. en email kan door ons gebruikt worden als wij u iets belangrijks te melden hebben, bijvoorbeeld uitval van het spreekuur, een belangrijke uitslag etc.
(2) Verzekeringsgegevens zijn belangrijk voor een snelle en juiste afhandeling van onze declaraties bij Uw zorgverzekeraar.
(3) Medicatie en ziektebeelden zijn belangrijk zodat de Huisarts U als nieuwe patiënt goed en veilig kan helpen nog voordat U kennis met hem heeft gemaakt.

Stuur het ingevulde en ondertekende formulier naar:
       Huisartsenpraktijk Lobede
       Burg. Daalderopstraat 6
       6916 CB Tolkamer.

Homepage -> Huisartsen -> Praktijk -> Nieuwe patiŽnten